Ce este tavanul extensibil?

“Simplitatea este sofisticarea supremă” -Leonardo da Vinci

Tavanul extensibil este un tavan fals realizat din membrană PVC cu proprietăti de memorare moleculară a formei. Membrana se montează în profil de PVC sau aluminiu cu ajutorul unui sistem de prindere cu “harpon”.

De ce alegem tavane extensibile?

#1 Design

“Dragostea de frumusețe este Gust. Crearea de frumusețe este Artă” – Ralph Waldo Emerso

Tehnologia modernă de montaj, gama largă de texturi folosite și proprietătile materialelor permit realizarea celor mai curajoase soluții de design pentru orice tip de incăpere: apartament, casă sau birou, hotel, piscină, casino sau restaurant. Vă putem asigura că alegeți cea mai bună soluție din toate punctele de vedere: design, calitate, rapiditatea execuției și preț.

Ce vă putem oferi?

-Design asigurat cu tehnologii avansate

Tavan “Clasic” – tavan mat sau lucios perfect neted, cu aspect clasic și toate avantajele unui tavan extensibil.

Tavan “Multi-level” – tehnologia modernă de montaj și proprietătile materialelor folosite permit realizarea tavanului în mai multe nivele cu complexitatea formelor la limita imaginației.

Tavan “Cer instelat” – tavanul înstelat este o metodă de decorațiuni interioare, care redă în 3D efectul unui cer înstelat într-un spațiu închis. Efectul Cerului înstelat se obține prin montarea fibrei optice conectate la proiector gestionat cu telecomandă.

-Gamă largă de texturi și culori

Texturi Lucioase – interiorul incăperei se reflectă în membrana tavanului, ce asigură o mărire vizuală a spațiului.

Texturi Mate - suprafața membranei este ușor mată ceea ce asigura un aspect elegant, evitand reflexiile nedorite ale luminii.

Peste 150 de culori catalogate pentru tavane mate și lucioase.

Tavane Imprimate – pe membrana tavanului se imprimă o imagine la alegere, pot fi imagini cu flori, pădure, cer cu nori, personaje din desene animate, emblemă și logoul firmei, imagini 3D etc.

Translucide - permite montarea corpurilor de iluminat sub tavan, astfel fiind posibila iluminarea tavanului din interior.

Texturi Metalice – membrana tavanului are inserții lucioase stilizate din metal.

Satinate – asigură un aspect elegant

Mai multe texturi pe care le puteți alege sunt disponibile in catalog.

#2 Rapiditatea

“Timpul înseamnă bani” -Benjamin Franklin

Care sunt pașii?

Din momentul in care ne-ați contactat și s-au făcut măsurătorile, tavanul se pune în producție, sunt luate în calcul dimensiunile, textura, desenul imprimat (dacă este cazul), structurile suplimentare. Producția se află în România și vă asigurăm că în cel mai scurt timp vom fi gata de montaj.

Montaj rapid și curat. Montajul tavanului durează doar câteva ore și este efectuat de o echipă de profesioniști în condiții de curătenie, fără praf și mizerie.

#3 Garanție și materiale

“Calitatea nu este niciodată un accident, este întodeauna rezultatul unui efort de inteligență”. -John Ursin

Tavanul extensibil este un tavan fals realizat din membrană PVC de înaltă calitate de o grosime de 0,15-0,2 mm cu proprietăti de memorare moleculară a formei. În câteva etape, o echipa de profesioniști vor monta membrana în profil de PVC sau aluminiu, cu ajutorul unui sistem de prindere cu “harpon”.

Membrana este fabricată în role de lațimi diferite într-o gamă largă de culori și nuanțe. Greutatea specifică a membranei extensibile este de 0.2-0.25 kg/m². Securitate împotriva incendiilor - clasă CA2d. - Rezistenta membranei este de 100kg/m2. Garanția oferită este de 10 ani.

Avantajele față de alte tipuri de tavane:

-Posibilități de design pentru orice gust -Montaj rapid și curat -Preț -Rezistent la umiditate -Rezistent la crăpături -Impermeabil - Vă salvează mobila și parchetul, în cazul in care camera a fost inundată, membrana nu permite apei să se scurgă pe parchet sau pe mobilierul din cameră.
bgt3
image-22
reception area
foto2_artprint
rozovyie-reznyie-potolki
Kitchens-Dining-Rooms-11
natyazhnye_potolki_tkanevye_ili_pvh_0
matovye-natjazhnye-potolki-foto
folio_ceiling_1_big
gljantsevyj-ili-matovyj-natjazhnoj-potolok_5771135cae45e
maxresdefault (2)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
7caeb66a3ecfd572f2278be392e5e1c8
potolki-reznye-013
gljantsevyj-ili-matovyj-natjazhnoj-potolok_5771135cae45e
natyazhnie-potolki-gorizont-019

Vrei un tavan ideal?

Comanda-l acum!